Paddo burrata salade

paddo-burrata-saladeVoor 2 personen

Salade
• 150 gr rucola
• 175 gr burrata of buffelmozzarella

Paddo
• 2 eetlepels boter
• 350 gr kastanjechampignons
• 1 theelepel gedroogde oregano
• ½ theelepel zeezout
• ½ theelepel zwarte peper

Dressing
• 1 theelepel Dijon mosterd
• sap van 1 citroen
• ½ theelepel zeezout
• 1 eetlepel olijfolie

Bereiding
Smelt de boter in een koekenpan op middelhoog vuur.

Voeg champignons, oregano, zout en peper toe en bak tot champignons mooi goudbruin zijn, ongeveer 10 minuten.

Maak ondertussen de dressing door alle ingrediënten in een slakom door elkaar te mixen. Voeg de rucola toe en schep goed om.

Verdeel de rucola over de borden en top met de champignons en burrata.

Advertenties

getagged:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: