Venkelstamppot zalm

Venkelstamppot zalmVoor 4 personen

Ingrediënten
• 800 gr aardappels
• 2 eetlepels olijfolie
• 3 rode uien
• 500 gr venkel
• 200 gr crème fraîche
• 150 gr noorse gerookte zalm
• 1 bakje tuinkers
• 1 snufje peper

Bereiding
Kook de aardappels in 15 minuten gaar. Verhit in een koekenpan de olijfolie. Fruit de ui 1 minuut en voeg de venkelreepjes toe en bak ze in 6-8 minuten beetgaar.

Giet de aardappels af en vang het kookvocht op. Stamp de aardappels met de crème fraîche en eventueel wat kookvocht tot een smeuïge puree.

Schep de venkel en vervolgens de zalm en de tuinkers door de aardappelpuree. Breng de stamppot op smaak met peper.

Advertenties

getagged:, , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: