Wilde rijst paddo burger

Wilde rijst paddo burgerVoor 6 burgers

Burgers
• 325 gr wilde rijst
• 100 gr champignons, fijngesneden
• 4 eieren
• 325 ml mayonaise
• 90 gr panko
• 4 theelepels komijn
• 1 theelepel zout, peper en knoflookpoeder
• 1/2 theelepel cayennepeper
• olie

Toppings
• 6 plakken kaas
• 6 hamburgerbroodjes
• rucola
• 2 avocado’s, in plakjes
• BBQ saus

Bereiding
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Meng alle ingrediënten goed door elkaar. Vorm 6 burgers en zet voor 15 minuten afgedekt in de koelkast.

Verhit een beetje olie op middelhoog vuur en bak de burgers aan beide zijden tot mooi bruin. Leg de plak kaas boven op de burger en dek de pan af met een deksel. Bak de burger tot de kaas gesmolten is.

Snij de hamburgerbroodjes horizontaal door midden. Leg de burgers op de broodjes en top met de BBQ saus, rucola en avocado.

Advertenties

getagged:, , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: