Zalm asperge brood

Zalm asperge broodVoor 4 personen

Ingrediënten
• 1 rond brood
• 125 ml crème fraîche
• 1 bol buffelmozzarella
• een grote handvol dunne asperges
• 2 teentjes knoflook, uitgeperst
• 2 eetlepels verse oregano
• 60 gr babyspinazie
• 120 gr gerookte zalm
• 1 theelepel chili vlokken

Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden.

Stoom de asperges beetgaar en laat uitlekken.

Snij het brood horizontaal doormidden.

Meng de knoflook door de crème fraîche en verdeel over de bodem van het brood. Top met de mozzarella, asperges, chilipeper vlokken en oregano.

Zet het brood voor 15 minuten in de oven of tot de kaas gesmolten is en de asperges licht gebruind.

Haal uit de oven en top met een paar blaadjes spinazie en de zalm.

Advertenties

getagged:, , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: