Kip feta cranberry wrap

Kip feta cranberry wrapVoor 4 personen

Kip
• 3 kipfilets
• 60 ml balsamico-azijn
• 2 eetlepels honing
• 1 eetlepel grove mosterd
• 3 tenen knoflook gehakt
• ¼ theelepel zout
• ¼ theelepel peper
• 1 eetlepel olie

Wraps
• 100 gr rucola
• 60 gr cranberries
• 100 gr feta, verkruimeld
• 100 gr pecannoten, grof gehakt
• 60 ml balsamico glazuur
• 4 grote tortillas

Bereiding
Doe de kip samen met de balsamico azijn, honing, grove mosterd, knoflook zout en peper in een kom en meng goed. Laat voor 10 minuten rusten.

Verhit de olie in een grote koekenpan op middelmatig vuur. Haal de kip uit de marinade en laat overmatige marinade er af druppelen. Bak de kipfilet aan beide kanten voor 5-7 minuten of tot deze gaar en mooi gebruind is. Haal de kip uit de pan en snij de kip in plakken.

Verdeel de wraps over de borden en top met de rucola, kip, cranberries, feta, pecannoten en balsamico glazuur. Rol de tortilla op en serveer direct.

Advertenties

getagged:, , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: