Stamppot kropsla brie walnoten

Stamppot kropsla brie walnotenVoor 2 personen

Ingrediënten
• ½ kropsla, gewassen en in reepjes
• 500 gr aardappels
• 200 gr voorgesneden snijbonen
• 1 ui, fijngesneden
• 1 teentje knoflook, fijngehakt
• 100 gr brie, in blokjes
• 30 gr boter
• 50 gr walnoten
• 1 dl melk
• olijfolie
• zout en versgemalen peper

Bereiding
Kook de snijbonen beetgaar. Kook de aardappels in 20 minuten gaar.

Verhit olijfolie in een koekenpan en fruit hierin de knoflook en ui aan.

Giet de aardappels af en stamp samen met de boter en de melk tot een smeuïge puree.

Schep de sla, snijbonen, ui, knoflook, brie en walnoten erdoor en maak op smaak met zout en peper.

Advertenties

getagged:, , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: