Italiaanse aardappel schotel

Italiaanse aardappel schotelVoor 4 personen

Ingrediënten
• 800 gr nicola aardappels of krieltjes
• 4 theelepels oregano
• 100 gr provolone flakes
• 2 eetlepels olijfolie
• 800 gr italiaanse groentemix (courgette, wortel, rode ui, broccoli)
• 160 gr rode pesto
• 80 gr hazelnoten, grof gehakt
• zout en peper

Bereiding
Stoom de aardappels in de schil in 20 minuten gaar.

Verhit de olijfolie in een wok en roerbak de italiaanse groentemix samen met de oregano in 3-4 minuten op middelhoog vuur. Voeg de aardappels toe en bak mee voor 5 minuten.

Voeg de rode pesto toe en de helft van de provolone flakes. Roerbak tot de kaas gesmolten is. Breng op smaak met zout en peper.

Verdeel de aardappelschotel over de borden en garneer met de andere helft van de provolone flalkes en hazelnoten.

Advertenties

getagged:, , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: