Perensalade feta walnoot

Perensalade feta walnootVoor 2 personen

Balsamico glazuur
• 150 ml balsamico azijn
• sap van een kwart peer

Salade
• 100 gr gemengde sla
• 100 gr feta
• 75 gr walnoten
• ½ komkommer
• 125 gr kerstomaatjes
• 1 peer

Bereiding
Doe de balsamico azijn en perensap in een sauspan en breng op middelhoogvuur aan de kook. Blijf roeren tot de het geheel is ingedikt, 10-15 minuten.

Doe de gemengde sla in een salade schaal en top met de komkommer, kerstomaatjes, peer, feta en walnoten. Besprenkel met de balsamico glazuur.

Advertenties

getagged:, , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: