Mexicaanse tonijn wrap

Mexicaanse tonijn wrapVoor 2 personen

Ingrediënten
• 1 ei, hardgekookt
• 2 meergranen tortilla’s
• 340 gr bruine bonen
• 2 eetlepelsolie
• ½ ui
• 250 ml water
• 1 theelepel paprikapoeder
• 1 theelepel komijn
• 80 gr tonijn
• 250 ml salsa, fijn en glad
• 125 ml guacamole
• ½ avocado, in reepjes
• ijsbergsla
• 30 bruine bonen voor de garnering
• 100 gr belegen kaas, geraspt

Bereiding
Verhit een koekenpan met 2 eetlepels olie en bak de ui in 3 minuten glazig. Voeg de bruine bonen, paprikapoeder en komijn toe en roer goed door. Voeg het water toe en breng aan de kook. Zet het vuur laag en laat voor 10-15 zachtjes sudderen. Haal de pan van het vuur en schep de bonen uit de pan. Hou wat bonen achter en pureer de rest grof.

Besmeer de wraps met de salsa en top vervolgens met de bonenspread, tonijn, geraspte kaas, ijsbergsla, achtergehouden bruine bonen, avocado, ei en guacamole.

Advertenties

getagged:, , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: