Frans stokbroodje

Frans stokbroodjeVoor 2 personen

Ingrediënten
• 250 gr ciabatta
• 50 gr olijven tapenade
• 30 gr feta, verkruimeld
• ½ grote tomaat, dun gesneden
• 100 gr gebraden kip, dun gesneden
• 50 gr peperoncini, fijngesneden
• 60 gr rucola

Bereiding
Snij de ciabatta horizontaal doormidden en besmeer beide helften met olijventapenade.

Top de onderste helft verder met de feta, tomaat, kip, peperoncini en rucola. Dek af met de bovenste helft.

Rol de ciabatta strak in plasticfolie en laat minstens 1 uur rusten in de koelkast.

Advertenties

getagged:, , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: