Pasta snijbonen gehaktballetjes

Voor 4 personen

Ingrediënten
2 eetlepels olijfolie
12 Hollandse gehaktballetjes
400 gr champignonroerbakmix
300 gr pasta
400 gr snijbonen
170 gr magor
1 citroen schoongeboend
5 gr verse oregano

Bereiding
Kook de snijbonen beetgaar. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking (vang het kookvocht op).

Verhit de olie in een koekenpan en bak de balletjes in 8 minuten mooi bruin. Schep uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie.

Bak in het achtergebleven bakvet de champignonroerbakmix voor 5 minuten op hoog vuur. Meng de kaas door de roerbakmix en verwarm 3 minuten op middelhoog vuur. Voeg de pasta en snijbonen toe en ½ kopje kookvocht. Verdeel de balletjes over het roerbakmengsel. Rasp de gele schil van de citroen erboven en garneer met de oregano.

Advertenties

getagged:, , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: