Bietenpasta feta saus

Bietenpasta feta sausVoor 2 personen

Ingrediënten
• 2 eetlepels olijfolie, verdeeld
• 100 gr boerenkool, fijngesneden
• 300 gr bietenjullienne
• 75 gr feta, verkruimeld
• 60 ml volle melk
• 1 teentje knoflook, fijngehakt
• zout, naar smaak
• 2 eetlepels geroosterde noten
• pesto, voor garnering

Bereiding
Stoom de boerenkool in 20 minuten en laat goed uitlekken en afkoelen.

Doe de feta, melk en knoflook in een kom en klop tot een luchtige saus. Breng eventueel op smaak met wat zout.

Verdeel de bietenjullienne over de borden en top met de feta saus, boerenkool, pesto en noten.

Advertenties

getagged:, , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: